Lööpin tammikuu: Vuosi vaihtui, valta vaihtui

Lööpin vuosi 2018 pyörähti käyntiin muutaman tapahtuman, uuden hallituksen ja lumi-infernon merkeissä.

Vallan kahvaan pääsivät uudet henkilöt hallituksen järjestäytymiskokouksessa maanantaina 15.1. Pöytäkirja venyi pitkäksi, kun kaikenlaista jännittävää alettiin kaavailla Lööpin kevätkaudelle.

Uusien hallituslaisten naamat ja tiedot on nyt päivitetty Hallitus-osioon, käykää tutustumassa!

Tiistaina 16.1. oli luvassa työelämätietoutta ja -taitoutta perinteisessä järjestöillassa. ProComin, Viestin ja Journalistiliiton edustajat olivat paikalla kertomassa viestinnän ja journalismin työelämän ja järjestökentän viimeisimpiä kuulumisia. Käytännön taitoja pääsi hiomaan workshopeissa.

Yhdet sitsitkin mahtuivat tammikuuhun, kun lööppiläisten rakastama Kulttuuriravintola Ylä-Ruth avasi ovensa sitsikansalle keskiviikkona 17.1. Toastmastereiden valmistamat kanaparmesan- ja tomaattimozzarella -toastit toimivat Ruth-sitsien seremoniamestareina pitämässä hyvin nesteytettyä ja äänekkääksi äitynyttä sitsikansaa aisoissa. Rangaistuksia sateli ja jallupullosta pääsivät hörppäämään ainakin pelikone, illan rangaistuskuningas (tai kunigatar?) Tunna, Otto Kelaksi pukeutunut Akseli Vanhala ja kutosyatzit.

Kauan odotettu Mediaveljet-elokuvan ensi-ilta toteutui arvokkaissa puitteissa yliopiston päärakennuksen juhlasalissa maanantaina 22.1. Lööpin työryhmän suurtuotanto on yksi vuoden 2018 elokuvatapauksista, jossa median murrosta ja sen lieveilmiöitä käsitellään ennennäkemättömällä tavalla.

Tunnelma katossa Ruth-sitseillä.