Sponsoripaketti

Haalarisponsoreita ja Lööpiin 30-vuotisjuhlakirjaa varten on koottu sponsoripaketti, jolla jäsenet pystyvät helposti ja yksinkertaisesti hankkimaan sponsoreita. Jokaisesta myydystä mainoksesta saat 20 prosentin provision Lööppi-pankkiin, josta voit myöhemmin käyttää rahat Lööpin tapahtumien osallistumismaksuihin.

Vuosijuhlakirjan toteuttamisesta vastaa vuosijuhlatiimi (Topias, Minna ja Suvi-Tuulia), mutta sen kustannusten alentamiseen voit osallistua sinäkin. Kirjaan myydään kahdenlaisia mainospaikkoja, isompia sadalla eurolla ja pienempiä 50 eurolla. Sinun apuasi tarvitaan mahdollisten mainostajien kontaktoimisessa ja diilien tekemisessä.

Sitten haalarit. Jotta haalareiden hinta saadaan mahdollisimman alas, täytyy meidän myydä luonnollisesti mahdollisimman monta mainospaikkaa täyteen. Haalarisponsorit ovat usein aika isoja, joten Lööppi-pankkiin saattaa saada runsaastikin provisiota sponsorin hankkimisesta!

TÄÄLTÄ Lööpin sponsoripakettin, jossa on lyhyesti esitelty sekä juhlakirja että haalarisponsorointi.

TÄÄLTÄ ohjetiedostoon, jossa neuvotaan askel askeleelta, mitä sponsoria hankkiessa pitää tehdä.

Nämä tiedostot ja loput sponsorien hankkimiseen tarvittavat tiedot löytyvät myös drive-kansiosta TÄÄLTÄ.

Lisätietoa voi kysellä yritysyhteistyövastaavaltamme Johanna Maliselta sähköpostilla johanna.e.malinen (a) student.jyu.fi.