Ydinviesti


Haluatko soveltaa omaa osaamistasi alallesi ominaisissa tehtävissä? Kaipaatko kokemusta, joka vahvistaa itseluottamustasi? Nautitko hyvästä seurasta, jossa ei pönötetä?

Tule Ydinviestiin!

Tapahtumassa pääset syventymään kumppaneiden case-tehtäviin, kuulemaan innostavia puheita sekä tutustumaan alan opiskelijoihin paljun ja muun rennon iltaohjelman merkeissä. Tapahtumapaikka on Jyväskylässä vuosittain vaihtuvassa juhlatilassa. Ydinviestin järjestämisestä on vastaa Ydinviesti ry.

Ydinviestissä on aikaisempina vuosina ollut työpajoja ja puheenvuoroja laidasta laitaan. Tapahtumassa on:
– tehty sotesta seksikästä
– laadittu lanseerauskampanjoita
– toimittu viestintäsparraajina asiantuntijoille
– tehty media-analyysiä
– sekä otettu monta muuta teemaa ja viestinnällistä haastetta haltuun.

Palaute tapahtumasta on ollut erinomaista. Asiapitoinen työpajaosio on yhdistetty sujuvasti rentoon illanviettoon paljun ja muun ohjelman parissa.

Ensimmäinen Ydinviesti järjestettiin vuonna 2017 ja seuraavan kerran jälleen syksyllä!

Tapahtumassa on ollut aikaisempina vuosina 100 osallistujaa.

Ydinviestin lyhyt oppimäärä

Ensimmäinen Ydinviesti järjestettiin vuonna 2017. Tapahtuman suunnittelusta ja järjestämisestä vastasi tiimi, jonka kokosi Imagon silloinen puheenjohtaja Aapeli Tourunen. Muut jäsenet olivat Sakari Siilin ja Jessica Hurme Parkusta ja Topias Peltonen Lööpistä. Ajatus valtakunnallisesta viestinnän ja journalistiikan opiskelijoiden tapahtumasta on lähtöisin Viesti ry:ltä ja Procom ry:ltä, jotka ovat tukeneet Ydinviestiä joka vuosi.

Tapahtuman 100 paikkaa varattiin tuolloin loppuun alle kuudessa minuutissa. Villa Jääskelässä pidetty tapahtuma sai erinomaista palautetta, minkä johdosta Ydinviesti järjestettiin uudestaan seuraavana vuonna. Vuonna 2018 Suomen Journalistiliitto liittyi mukaan tukemaan Ydinviestiä.
Ydinviesti kasvoi kahtena ensimmäisenä vuonna niin paljon, että tapahtuman ympärille muodostettiin oma yhdistys vuonna 2019 huolehtimaan konseptin jatkuvuudesta ja kehittymisestä.

Ydinviesti ry

Yhdistyksen tehtävänä on edistää viestinnän ja journalistiikan opiskelijoiden työelämävalmiuksia. Hallitus koostuu aikaisempien vuosien tekijöistä, jotka kokoavat projektitiimiin tekemään tapahtuman. Lisäksi yhdistys kehittää aktiivisesti työelämälähtöistä toimintaa viestinnän ja journalistiikan opiskelijoille aine- ja ammattijärjestöjen kesken.

Voit lukea tarkemmin Ydinviestistä täältä.

Ydintiimi

Kuvat: Jani Rutanen